Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Enver Akıl Karakeçili İmam Hatip Ortaokulu

Telefon : 05449339206
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://karakeciiho.meb.k12.tr
Adres : KARAKEÇİ MAH. KARAKEÇİ KÜME EVLERİ NO: 205 SİVEREK / ŞANLIURFA
VİZYON : Vizyonumuz; kaliteli eğitim ile vatanını milletini bayrağını seven,milli değerleri önemseyen benimseyen bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Misyonumuz; öğrencileri, sağlıklı iletişim kurabilen, ulusal ve evrensel değerlerle donanmış, özgüveni tam, sorumluluk alabilen, bilimsel ve analitik düşünceye sahip, teknoloji ile barışık, yararlı hobileri olan, estetik beğenileri gelişmiş, üretken ve yaratıcı, araştırma yapmaya ve öğrenmeye meraklı, Atatürk ilkeleri ile demokratik ve laik cumhuriyete sahip çıkan; insana, topluma ve doğaya saygılı bireyler olarak hayata hazırlamaktır.
BAŞARILAR :

Öğretmen :16
Öğrenci :254
Derslik :9
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1500
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :normal öğretim
Saatler : 07:50 13:30 okul biter
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : kalorifer
Servis :
Ulaşım : servisle ulaşım sağlanmaktadır.ücreti 2000 civarıdır
Yerleşim Yeri : Siverek ilçesi, Şanlıurfa´nın en büyük ilçesidir. İlçemizde ev kiraları 1500 - 2000 TL arasında değişmektedir. Evlerin çoğu doğalgaz ile; doğalgaz olmayan evler ise elektrikli soba ya da klima ile ısınmaktadır. Kışlar soğuk ve yağışlı, yazlar çok sıcak ve kurak geçmektedir. okulumuzun bulunduğu yerleşim yeri karakeçi köyüdür.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : okulumuz Şanlıurfa iline 90 kmdir. Siverek ilçesine 45 kmdir. öğretmenler siverek ilçesinden gidiş geliş yapmaktadır. 24 derslik bulunmakta olup 11 derslik kullanılmaktadır. Enver Akıl Karakeçili İmam Hatip ortaokuludur.GÜCELLEME TARİHİ:01/05/2023
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :